Индивидуална лечебна грижа за копитата

Геномика предлага на своите клиенти нов продукт за копитата Dragonhyde Putty на американската фирма  Т-HEXX, тя е отдел на Hydromer  Inc., която е  технологична компания, ангажирана в разработването, патентоването и пускането на пазара на  иновативни продукти, главна за здравеопазването, медицинското оборудване, козметика, промишлеността и здравето на животните.

Какво прави T-Hexx Animal Health толкова специален?Продуктите  се разработват с входяща информация от  клиенти, отрасли и университети. След това те се тестват в голяма степен от тяхната мрежа от професионални партньори и университети, за да се гарантира, че крайният продукт е с най-високо качество. Екипа за научноизследователска и развойна дейност работи усилено за разработване на продукти за пазара, използвайки най-иновативните технологии.

Dragonhyde Putty е локална паста използвана за поддържане на хигиеничното състояние на копитата.Помага за изсушаване на копитата, като същевременно осигурява леко, не дразнещо прилепване към засегнатите слоеве.Превъзходно прилепва в пукнатините на копитата, подходяща и при други проблеми с копитата. Тази уникална формула има отлични адхезионни свойства и може да се използва със или без фолио.

Индивидуална лечебна грижа за копитата

  • Помага за спирането на кръвотечението за време по-малко от 10 секунди
  • Оптимално и бързо заздравяване
  • Нанесете, изсушете и готово!
  • Икономичен: по-малко от € 1 на третиране!
  • Работи в рамките на няколко дни!

Ден 1 Идентификация на проблема с копита и приложение на  Dragonhyde Putty

В рамките на 8 дниСлед отстраняването Dragonhyde Putty  наблюдавахме, че проблемът с хигиената на копитата се е подобрил значително.

 Т-HEXX Dragonhyde Putty  помага за изсушаване на копитата, като същевременно осигурява леко, не дразнещо прилепване към засегнатите слоеве.

Лесно се прилага!
1.Почистете старателно копита с помощта на четка и дезинфектант.Премахнете  всичкия органичен материал. Отстранете напълно тор или други материали. Отстранете засегнатата област, докато се получи кръвотечение.

2.Подсушете копитото.

 

 

 

 

 

3.Нанесете Т-HEXX Dragonhyde Putty щедро върху засегнатата област на копитата. Използвайте четка или носете ръкавици и нанасяйте  гела с ръка.

4.Може да се използва с или без превръзка,
в зависимост от околната среда и тежестта на заболяването.

Физични свойства:

Външен вид: гел

Плътност при 20 ° C: 1 г / cm3

Цвят: синьо зелено

Опаковка: Кутии 6 х 400 грама

Състав:  Диетиламониев хидрогеносулфат